Terug naar het overzicht

Indienen Scholingssubsidie over 2021

Wacht niet te lang met aanvragen

Heeft een werknemer in 2021 in je bedrijf een cursus of training gevolgd en afgerond? Dan kan je bijna altijd 100% van de cursuskosten bij ons terugvragen met de ECM-scholingssubsidieregeling.

De scholingssubsidieregeling houdt voor 2021 in dat er 100%, tot maximaal € 1.000 per werknemer, vergoed wordt van de kosten van een afgeronde cursus/training. De subsidie kan aangevraagd worden voor nagenoeg alle trainingen, cursussen, workshops en machine- en software-instructies die voor de (toekomstige) functie van een medewerker nodig kunnen zijn. Kijk voor de voorwaarden ook op www.ecmeubel.nl/scholingssubsidie.

Op tijd aanvragen
De subsidie aanvragen doe je bij voorkeur voor 31 december 2021. We zijn er eerlijk over: deze vroegere inzenddatum heeft voor de verwerking voordelen voor ons en de uitkering staat eerder op de rekening van het bedrijf. De uiterste inzenddatum is 28 februari 2022.

Online aanvragen via ons subsidieportal
De aanvragen voor subsidie gaan via het nieuwe subsidieportal van ECM. Daarvoor heeft een contactpersoon in je bedrijf een inlogcode ontvangen. Nog geen inlogcode ontvangen? Via het portal kun je die gemakkelijk opvragen.

direct naar het subsidieportal

Heeft u vragen naar aanleiding van deze informatie? Stuur een e-mail naar: subsidie@ecmeubel.nl of bel ECM op 0348-410468.