Terug naar het overzicht

Start duurzame inzetbaarheidscampagne "Schaven aan jouw toekomst"

Op 1 januari 2020 startte de duurzame inzetbaarheidscampagne ‘Schaven aan jouw toekomst’ voor de meubel- en interieurbouw. De campagne is een gezamenlijk initiatief van CBM, ECM, CNV en FNV met als doel medewerkers bewust te maken van het belang om gezond en met de juiste kennis aan het werk te zijn en te blijven. We gaan zowel werkgevers als werknemers ondersteunen met Duurzame Inzetbaarheidsadviseurs. De D.I.-adviseurs komen graag langs in je bedrijf.

De campagne is gestart met de kalender "Schaven aan jouw toekomst" die recent toegezonden is aan bedrijven. Hang de kalender op in de kantine, werkplaats of kantoor, zodat de website bekend wordt onder de werknemers.

Medewerkers in de Meubelindustrie en Interieurbouw kunnen op de website www.schavenaanjouwtoekomst.nl terecht voor praktische tips en gratis online cursussen over de thema’s gezondheid, vakkennis, arbeidsomstandigheden en geldzaken.

De campagne
De komende maanden hoor je nog meer van ons over dit onderwerp. We sturen promotiemateriaal toe om de thema’s onder de aandacht te brengen, zoals posters en folders. Daarnaast worden er leuke prijsvragen aan de campagne verbonden.

Vragen of ideeën
Als je meer wilt weten over het project, je een afspraak wilt maken met een adviseur of mee wilt denken over het onderwerp, dan kun je dit laten weten via info@schavenaanjouwtoekomst.nl en 023 515 8880.