Heeft een medewerker een vraag over zijn loopbaan, wil hij/zij een cursus of opleiding volgen of een gesprek over zijn/haar toekomstige inzetbaarheid? Met een adviseur van het Expertisecentrum Meubel kan men een gratis loopbaangesprek hebben. Het is een praktisch gesprek waarin de vraag van de medewerker centraal staat. De adviseurs kennen de mogelijkheden binnen de meubelindustrie en interieurbouw goed  en kunnen dus goed van advies voorzien.

Het loopbaangesprek

In een loopbaangesprek staat de persoonlijke ontwikkeling centraal. De ECM-adviseur bekijkt samen met de medewerker hoe de wensen en mogelijkheden op de behoeften en mogelijkheden van de organisatie kunnen worden afgestemd. Soms is één gesprek voldoende, maar is het nodig dan kunnen we ook meerdere afspraken maken.

De afspraken kunnen vastgelegd worden in een zogenoemd Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP) dat besproken wordt met de werkgever.  Wanneer men een cursus of opleiding wil volgen, dan adviseren we over de mogelijkheden. We geven ook aan welke subsidiemogelijkheden er zijn.

Competentiemeter

Het ECM bied medewerkers ook de mogelijkheid om gratis een competentiemeter in te vullen. Informatie daarover vindt u in de navigatie aan de linkerzijde op deze pagina.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het loopbaangesprek, neem dan contact op met een van de adviseurs van ECM, email advies@ecmeubel.nl of telefoonnummer 0348-410468