Omschrijving

Spoed en semi-spoedcursus
Wilt u snel een taal leren? Dan is de spoed- of semi-spoedcursus iets voor u. Deze intensieve één-op-één taaltraining brengt uw taalvaardigheid snel en doelgericht op het gewenste niveau. U bepaalt zelf het tempo van de training. De spoed met hele dagen taaltraining van 9-17 uur, aaneengesloten of met een break. De semi-spoed die bestaat uit dagdelen of avonden, te volgen tussen 9 en 22 uur, en die u kunt uitspreiden over een langere periode, bijvoorbeeld met één dagdeel per week.
Een privé-cursus kan samen worden gevolgd door twee personen van dezelfde organisatie en van een vergelijkbaar niveau met een korting van 50% voor de 2e cursist.
Cursuskosten vanaf € 199 per dagdeel of avond exclusief 21% BTW.

All-in
In vijf dagen een taal leren? Dat kan! Bij EBC krijgt u overdag en ’s avonds intensief privéles. Na de training spreekt u vlotter, kent u de omgangsvormen en kunt u zelfs in het Frans denken.
U bepaalt zelf op welke dag uw training begint. Kiest u strategisch voor een woensdag of donderdag als startdag, dan hebt u in het weekend een ‘break’.
Wilt u in Bergen op Zoom overnachten? De Bourgondiër en B&B De Drie Scheepkens liggen op loopafstand van EBC.
Cursuskosten vanaf € 400 per dag exclusief 21% BTW.

Multimediaruimte en e-learning
In de multimediaruimte bieden wij ter ondersteuning van uw privélessen een opmaatgemaakt programma. Als dat nodig is krijgt u professionele begeleiding van een taalassistente.
Aanvullend bieden wij voor thuis in N@Tschool zonder extra kosten een online basispakket met een deskundige selectie van oefenmateriaal.
Het opmaatgemaakt programma in N@Tschool wordt door het EBC team speciaal voor u opgesteld. Het bevat woordenschat-, grammatica- en lees- en luisteroefeningen en/of audio/video materiaal voor uw specifieke niveau en taalgebied.

Incompany trainingen
Hebt u meerdere medewerkers die toe zijn aan een taaltraining? Dan bieden de incompany trainingen van EBC uitkomst. U vertelt ons over uw bedrijfssituatie en specifieke wensen en wij stellen een praktisch programma samen dat naadloos aansluit bij het niveau van uw medewerkers.
Dagelijkse voorbeelden uit uw bedrijf – rapporten, brieven, e-mails, handleidingen, bestekken – maken de training direct toepasbaar. De ideale groepsgrootte is 6 personen, maar in overleg kunnen we hiervan afwijken. U kunt zelf de lestijden bepalen: binnen of buiten werktijd.
Cursuskosten vanaf € 190 per dagdeel exclusief 21% BTW.

Opfris- en opstapcursus
Wilt u doelgericht uw Frans opfrissen of is deze taal helemaal nieuw voor u? Dan is de opfris- en opstapcursus iets voor u. In tien of twintig uur – verdeeld over twee tot tien weken – maakt u een vruchtbare start.
Wij stellen in overleg met u een persoonlijk programma op. Dit maatplan voert u zelfstandig uit in onze multimediaruimte, met ondersteuning van een gediplomeerde taalassistente, geavanceerde computerprogramma’s en audiovisueel materiaal.
U bepaalt zelf uw tempo en uw lestijden. U kunt zowel overdag als ’s avonds terecht op ons instituut.
Cursuskosten voor 10 uren € 195,-, voor 20 uren € 375 exclusief 21% BTW. Als u de opstap/opfris volgt tussen 12.00 en 17.00 uur nemen wij de BTW geheel voor onze rekening!Upgrade in één maand
Wilt u een snelle verbetering van uw spreekvaardigheid maar ook uitbreiding van uw woordenschat en structurele verbetering van uw grammatica? In de ‘Upgrade’ praat u, elke week twee uur lang, met een ervaren Native Speaker docent over onderwerpen die voor u belangrijk zijn. De overige werkdagen bent u welkom in onze multimediaruimte waar wij u begeleiden bij een oefenprogramma. U kunt dit laatste ook thuis doen via e-learning.

Aanvangsniveau
U kunt minimaal op Europees Niveau A1 communiceren.
De voertaal in het ‘upgrade’programma is de taal die u wilt verbeteren.

Als u deze training heeft gevolgd…
hoeft u minder naar woorden te zoeken;
is het makkelijker voor u om zinnen te formuleren;
kunt u ontspannen e

Leerdoel

Een taaltraining van EBC is altijd maatwerk. In een intake bespreken we uw instapniveau, wensen en doelen. Hierbij nemen we de niveaus van het Europees Raamwerk als uitgangspunt. Na het gesprek ontvangt u kosteloos en vrijblijvend advies in de vorm van een doelgericht trainingsprogramma. De startdatum van de training, lesdagen en lestijden: alles wordt in overleg met u vastgesteld. Zowel de inhoud als de planning van de taaltraining worden geheel op uw maat gemaakt. Individuele trainingen worden meestal bij EBC gegeven. Groepstrainingen worden doorgaans op locatie verzorgd. Ook bieden wij afstandtrainingen met hulp van Skype en e-learning.