Doe mee met het kennisnetwerk meubel- en interieurbouwbranche!

Het Expertisecentrum Meubel wil een netwerk opbouwen van specialisten uit de branche. Dit kan gaan om verschillende vakgebieden en om oplossingen en innovaties in dienstverlening voor bedrijven, voor onderwijsmiddelen, voor examinering etc. Er is immers onschatbaar veel kennis en kunde in de branche aanwezig, en daarmee samenwerken om goed op de praktijk afgestemde producten en diensten voor bedrijfsleven en onderwijs te kunnen leveren is uitermate waardevol.


Oproep

Waar ligt uw kracht, uw trots, bij wat u doet in uw werk? En wilt u samen met ons bijdragen aan leren, werken en groeien in onze mooie branche?  Dan kunt u zich aanmelden als (vak)specialist en belangrijk worden in ons kennisnetwerk. Bent u bijvoorbeeld werkvoorbereider, praktijkopleider, P&O-er, directeur, docent, examinator, vak-deskundig (oud)medewerker of leverancier?  En zou u een bijdrage willen en kunnen leveren op een of meerdere van de onderstaande gebieden? Dan komen wij graag met u in contact.

U kunt uzelf voor meerder (vak) specialisaties opgeven. Vul het aanmeldingsformulier in en stuur het naar ons op. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

> aanmeldingsformulier.