Een zeer geslaagd evenement om op terug te kijken! “Samen anders werven”, op 19 september gezamenlijk georganiseerd door Expertisecentrum Meubel (ECM) en CBM, nam de deelnemers uit het bedrijfsleven en het onderwijs mee in de belangrijkste ontwikkelingen voor hedendaagse werving van personeel. Een uitgebreider verslag en foto’s vindt u op: https://www.cbm.nl/nieuws/personeel-vinden-binden-en-boeien.

Meer informatie? Neem contact op met Gaby Ockeloen van Expertisecentrum Meubel: g.ockeloen@ecmeubel.nl.

Heb je ook een personeelstekort? - Zijn er nog wel meubelmakers te vinden? – Ben je wel aantrekkelijk voor sollicitanten?

Vind anno 2019 maar eens een goede meubelmaker, werkvoorbereider, calculator of tekenaar. Ongeacht hoe groot of hoe klein je bedrijf is, de arbeidsmarkt is gewoon krap. Vanwege deze grote uitdaging organiseerde Koninklijke CBM samen met ECM op 19 september 2019 het evenement "Samen anders werven".

Bedrijven zitten te springen om nieuwe mensen. Bedrijfsleven en onderwijs gaan aan tafel om het huidige personeelstekort de kop te bieden. Hoe stromen toekomstige meubelmakers in vanuit de opleidingen? Hoe kunnen wij samen het werven van personeel aanpakken?