Heb je een vraag over je loopbaan, wil je een cursus of opleiding volgen of wil je een gesprek over je toekomstige inzetbaarheid? Met een adviseur van het Expertisecentrum Meubel kun je een gratis loopbaangesprek hebben. Het is een praktisch gesprek waarin jouw vraag centraal staat. De adviseurs kennen de mogelijkheden binnen de meubelindustrie en interieurbouw goed  en kunnen jou dus goed van advies voorzien.

Het loopbaangesprek

In een loopbaangesprek staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. De ECM-adviseur bekijkt samen met jou hoe de wensen en mogelijkheden van de werknemer op de behoeften en mogelijkheden van de organisatie kunnen worden afgestemd. Soms is één gesprek voldoende, maar is het nodig dan kunnen we ook meerdere afspraken maken.

Je kunt de afspraken vastleggen in een zogenoemd Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP) en dat bespreken met je werkgever.  Wanneer je een cursus of opleiding wilt volgen, adviseren we over de mogelijkheden. We geven ook aan welke subsidiemogelijkheden er zijn.

Competentiemeter

Het ECM bied je ook de mogelijkheid om gratis een competentiemeter in te vullen. Informatie daarover vind je in de navigatie aan de linkerzijde op deze pagina.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het loopbaangesprek, neem dan contact op met een van de adviseurs van ECM, email advies@ecmeubel.nl of telefoonnummer 0348-410468.