De meubelindustrie en interieurbouw kennen een groot aantal uiteenlopende functies die op verschillende niveaus worden uitgeoefend. Voor vrijwel alle beroepen en specialismen in de branche zijn in de loop der jaren (maatwerk)cursussen ontwikkeld. Daarnaast zijn er talloze cursussen en trainingen die een waardevolle aanvulling kunnen zijn om de functie beter en professioneler uit te voeren.

Het ECM heeft in de loop der jaren een groot aantal cursussen en trainingen verzameld. Uit het aanbod is een selectie gemaakt, waarbij het criterium was: aan welke cursussen hebben uw collega-bedrijven de afgelopen jaren deelgenomen? De praktijk is dus het uitgangspunt geweest en je kunt dan ook zeggen dat de branche op dit rijke en gevarieerde aanbod haar “bruikbaarheidsstempel” heeft gezet. De cursussen hebben wij ingedeeld in categorieën.

Als u een cursus in de database selecteert vindt u een directe link naar alle informatie over de cursus op de website van de aanbieder zelf. Makkelijk dus om op basis hiervan uw keuze te maken!

Subsidieregeling voor cursussen en trainingen

Voor bijna alle cursussen en trainingen die u via onze cursusdatabase kunt vinden kunt u gebruik maken van onze scholingssubsidieregeling. Via deze regeling wordt € 10,00 per uur vergoed van de cursuskosten. Kijk hier voor meer informatie over deze regeling en de voorwaarden. Kijk ook eens bij het speciale cursusaanbod wat het ECM zelf aanbiedt voor de branche via de ECM-Academy. Op deze cursussen krijgt u maar liefst 80% branchesubsidie.

Doelstelling van de gewenste training

Welk doel wilt u met een training bereiken, en wat komt daar bij kijken? Wij helpen u met een uitgebreide checklist om een verantwoorde keuze te maken; download de checklist hier

Bekijk het hele cursusaanbod