Tweejarige deeltijd hbo-opleiding Technische bedrijfskunde met branchesubsidie versterkt managementvaardigheden


In de meubel- en interieurbouwbranche is er steeds meer behoefte aan op hbo-niveau opgeleide medewerkers. Dit is nodig vanwege de toenemende eisen op het gebied van management, professionalisering, automatisering, klantgerichtheid en kwaliteit. Vooral voor functies in het management, werkvoorbereiding, bedrijfsleiding en projectmanagement is dit merkbaar.

Expertisecentrum Meubel stimuleert hiervoor de opleiding Associate degree Technische Bedrijfskunde. Een Associate degree is een tweejarige hbo-opleiding die in deeltijd gevolgd kan worden, dus naast een bestaande baan. Het accent van de opleiding ligt op het ontwikkelen van managementkennis, managementvaardigheden en organisatiekunde.

Aanmelding

De aanmelding voor een hbo-ad opleiding of een andere hbo-opleiding doe je bij de hogeschool via Studielink. Studielink is het inschrijfkanaal voor alle inschrijvingen bij hogescholen en universiteiten in Nederland. Ga hiervoor naar www.studielink.nl; je hebt daarbij je DigiD nodig.

Subsidie

Met onze scholingssubsidieregeling kun je per studiejaar € 1000 subsidie aanvragen. In principe wordt de subsidie toegekend aan degene die het collegegeld betaald heeft. De subsidie kun je aanvragen via het online subsidieportal van ECM: portal.mijnecm.nl. Hierbij word je gevraagd te uploaden: een factuur, de loonstrook en het inschrijvingsbewijs voor het betreffende jaar van de opleiding.

Video over Associate degree

Meer weten over een hbo-ad opleiding?
Bekijk hier de heldere, korte video over de Associate degree van Fontys Hogescholen